Foodtruck op locatie

Nederlands-Indische catering

Onze foodtruck op locatie is uw ideale culinaire ondersteuning

Organiseert u een feest of evenement, dan is de kans groot dat u ook graag wilt dat de inwendige mens goed verzorgd wordt. Een foodtruck op locatie is in dat kader een erg slimme keuze. Zeker wanneer u in dat geval kiest voor de foodtruck van Food Warriors. In tegenstelling tot tal van concurrenten, presenteert onze foodtruck u namelijk een aantal unieke culinaire concepten. Bij Food Warriors worden geen kleffe pizza’s of vette gefrituurde hapjes bereid. In plaats daarvan wordt het aanwezige gezelschap getrakteerd op oer-Hollandse lekkernijen of smakelijke Indonesische gerechten. In beide gevallen maakt de uiterst ervaren chef-kok Guus Krop gebruik van grote wokpannen en de smakelijkste recepten, die zijn Nederlandse en Indonesische oma’s hem door de jaren heen hebben ingefluisterd.

Een Hollandse of Indonesische foodtruck op locatie

Kiest u bij deze foodtruck op locatie voor het Nederlandse concept, dan kunt u onder meer smikkelen van groentesoep of tomatensoep, gehaktballen, gestoofde runderlapjes, stoofperen en vlaflips. Geeft u liever de voorkeur aan het Indonesische alternatief, dan maakt de chef-kok in z’n foodtruck onder meer overheerlijke babi ketjap, sambal goreng telor, atjar, rendang en ayam gulai voor u klaar. Prettige bijkomstigheid van deze foodtruck op locatie is dat deze aan alle kanten open is, zodat u precies kunt zien hoe uw lekkernijen worden klaargemaakt. Zowel bij de Hollandse als bij de Indonesische variant serveert Food Warriors u 3 basis menu’s in verschillende prijsklassen. Op uw verzoek is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een menu op maat samen te stellen, waarbij desgewenst ook rekening gehouden kan worden met speciale dieetwensen van een of meerdere gasten. Geef dit soort specifieke wensen altijd ruim voor de komst van onze komst door, zodat de chef-kok ervoor kan zorgen dat de foodtruck op locatie gegarandeerd een geslaagd culinair feestje voor alle aanwezigen wordt.

Foodtruck op locatie

Aanvullende diensten van onze foodtruck op locatie

Voor een unieke catering in Haarlem en omstreken bent u bij Food Warriors dus absoluut aan het juiste adres. We zorgen niet alleen voor een foodtruck op locatie, maar desgewenst ook voor een foodtruck aan huis, zodat u zich bijvoorbeeld tijdens een familiefeest geen moment zorgen hoeft te maken over het eten en drinken. Ongeacht de grootte van het evenement kan Food Warriors u ook aanvullende cateringdiensten leveren, waaronder de verhuur van tafels en een losse bar. Daarnaast is het mogelijk om bedienend personeel voor u te arrangeren, zodat uw gasten of evenement bezoekers aan hun tafel worden bediend en niet bij onze foodtruck in de rij hoeven te staan om van alle bereide lekkernijen te kunnen smikkelen.

Open chat
ik heb een vraag