Foodtruck aan huis

Nederlands-Indische catering

Met een foodtruck aan huis wordt elk familiefeest een doorslaand succes

Heeft u een familiefeest op de planning staan, dan weet u dat er goede voorbereidingen getroffen moeten worden. Zeker als u over een grote familie beschikt en wellicht ook nog een aantal vrienden en bekenden uit wilt nodigen. Gaat u in het voortraject zelf dagenlang in de keuken staan om alvast allerlei lekkere hapjes voor uw gasten te bereiden? Voor velen is dat een stressvolle aangelegenheid omdat al dat soort extra activiteiten in de vrije uurtjes uitgevoerd moeten worden. Waarom moeilijk doen als het ook een heel stuk makkelijker kan? Regel een foodtruck aan huis. Deze unieke vorm van catering in Haarlem en omstreken zorgt ervoor dat u doorlopend zorgeloos van uw familiefeest kunt blijven genieten terwijl u en uw gasten van allerlei lekkernijen smullen die de kok van de foodtruck voor u bereidt.

Hollandse of Indonesische lekkernijen van de foodtruck aan huis

De keuze voor een foodtruck aan huis volgens het concept van Food Warriors betekent dat u kunt kiezen uit twee verschillende smaakvarianten: de Hollandse keuken of de Indonesische keuken. U kunt dus bijvoorbeeld smullen van puur Hollandse boerenkoolstamppot, gehaktbal, rookworst, erwtensoep en vlaflips als dessert. Kiest u voor de Indonesische optie, dan staan onder meer nasi goreng, bami pangang en sate ajam op het menu. In beide gevallen wordt al het eten in de foodtruck op locatie vers klaargemaakt in grote wokpannen. Hoe al die lekkernijen precies tot stand komen kunnen u en uw gasten overigens met eigen ogen zien, want de voormalige legertruck is aangenaam open ingericht. Dat Food Warriors u gegarandeerd culinaire topkwaliteit biedt is iets waar u geen seconde over hoeft te twijfelen. Guus Krop, eigenaar van Food Warriors is namelijk een professionele chef-kok, die zijn culinaire sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

Foodtruck aan huis

Meer dan een eenvoudige foodtruck aan huis

Schakelt u Food Warriors in als foodtruck aan huis, dan bezoeken we u op de afgesproken dag en tijd en regelen we ook voor u dat er voldoende servies en bestek aanwezig is. Aan het einde van uw geslaagde feest hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken over een grote berg afwas. Ook die taak nemen we vanzelfsprekend van u over. Tegen een bescheiden meerprijs kunnen we er desgewenst ook voor zorgen dat er (extra) tafels en een bar op uw feestlocatie worden neergezet. Daarnaast is het mogelijk om voor aanvullend bedienend personeel te zorgen, zodat uw gasten niet zelfstandig in de gaten hoeven te houden of de kok alweer nieuwe lekkernijen klaar heeft liggen waarvan gesmuld kan worden. Kortom, Food Warriors is meer dan zomaar een foodtruck aan huis. We kunnen u maatwerk leveren en doen dat niet alleen voor familiefeestjes, maar ook regelmatig voor allerlei verschillende zakelijke evenementen.

Open chat
ik heb een vraag