Catering Haarlem

Nederlands-Indische catering

Perfecte catering in Haarlem en omgeving dankzij onze foodtruck

Catering in Haarlem is in veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Wilt u tijdens uw feest of evenement echter de blits maken met een unieke vorm van catering, dan huurt u gewoon Food Warriors in. Wij bieden u een foodtruck op locatie of een foodtruck aan huis in de vorm van een voormalige legertruck, die is omgebouwd naar een voertuig van waar de lekkerste Hollandse en Indonesische gerechten voor u en uw gasten of evenementenbezoekers worden klaargemaakt. Daarmee biedt Food Warriors duidelijk iets anders dan veel andere foodtrucks die in culinair opzicht veelal niet verder komen dan het standaard assortiment van pizza’s en gefrituurde snacks. Kortom, Food Warriors biedt u een unieke vorm van catering voor Haarlem en omstreken.

Professionele catering in en om Haarlem

Food Warriors is een regelrechte expert op het gebied van catering in Haarlem en omgeving. Dit is mede te danken aan het feit dat eigenaar Guus Krop door de jaren heen veel ervaring als chef-kok heeft verworven. Deze schat aan kennis en ervaring zet hij vandaag de dag om in zijn eigen foodtruck, een verbouwd legervoertuig dat nu voorzien is van alle keuken gemakken om overheerlijke maaltijden voor jong en oud te kunnen bereiden. Ongeacht of u nu voor het Hollandse of het Indonesische concept van Food Warriors kiest, in alle gevallen worden alle lekkernijen ter plekke in grote wokpannen voor u klaargemaakt en kunt u met eigen ogen zien hoe elk gerecht tot stand komt.

Catering Haarlem

Aanvullende diensten voor onze catering in Haarlem en omstreken

Schakelt u Food Warriors voor uw catering in Haarlem en omgeving in, dan kunnen we u desgewenst ook behulpzaam zijn met allerlei aanvullende opties. Ons standaard dienstenpakket bestaat uit het bereiden van allerlei smakelijke gerechten, inclusief het verzorgen van het benodigde bestek en servies. Na afloop van uw feest of evenement regelen we uiteraard ook zelf dat dat alles weer grondig gereinigd wordt. Als extra’s kunnen we u onder meer tafels en/of een aparte bar leveren. Daarnaast is het mogelijk om obers en serveersters in te zetten, zodat uw gasten of evenement bezoekers aan tafel worden bediend. Een stukje extra service tegen een schappelijke meerprijs waarmee deze culinaire happening nog meer cachet krijgt.

Open chat
ik heb een vraag